Als U Icloud Voor Windows Niet Kunt Downloaden Of Installeren

Neem bijvoorbeeld Factorio, ‘e’en van de populairste spellen ooit, en dat draait al jaren probleemloos op Linux. Toegegeven, misschien dat het nog niet allemaal soepel gehad. Het duurde bijvoorbeeld even voordat MSFS2020 het lekker deed onder Linux , maar er al heel erg veel gehaald. Maar ga dan niet zeuren dat de Media Markt en EA Sports geen producten met en voor Linux aanbieden – en dat is helaas wat vele Linux-gebruikers wel doen.

  • In praktijk werd alleen een eind gemaakt aan de reclame en gratis overstappen op Windows 10 kan nog steeds.
  • Op 18 maart bracht Microsoft build uit van Windows 10.
  • Na de upgrade moet u AVG AntiVirus Free opnieuw installeren om te kunnen blijven profiteren van onze krachtige, gratis bescherming.
  • Terry Myerson zei dat de volgende iteratie van Windows een threshold (“drempel”) is voor Windows en het daarom niet juist zou zijn om het gewoon “Windows 9” te noemen.
  • Het echte probleem zit in de hele cultuur van “ik begrijp het niet dus ga ik blind instructies van internet volgen”.

Omdat quasi alle bugs niet specifiek voor Linux zijn, zitten die bugs ook in de Windows versie. Op Windows zijn ze dan mogelijks nog niet zichtbaar,maar bij patches, upgrades dan mss wel weer. Dus eigenlijk de richting waar Pop OS zit met haar ondersteuning voor games? Voor zover ik begrijp zit de benodigde Intel-support in de kernel, en kun je met HWE een nieuwere kernel op een oudere (LTS-)versie van Ubuntu draaien. Wellicht, maar je wilt ook windll.com/nl/dll/microsoft-corporation/user32 weer niet dat een systeem waar je afhankelijk van bent per se het nieuwste van het nieuwste draait. Er zijn genoeg kernelregressies die pas na maanden of jaren de kop opsteken, je wilt niet verrast worden met een workstation die het van de ene op de andere dag niet doet omdat de kernel bijgewerkt is. Klopt, daar is Microsoft zelf ook altijd al duidelijk in geweest – je kunt W11 best installeren op een niet-ondersteund systeem.

Microsoft Edge

Edge is volledig van de grond af aan opnieuw opgebouwd, terwijl EdgeHTML voor een klein deel is gebaseerd op het werk dat gedaan is in Trident. De browser biedt geen ondersteuning voor oude technologieën zoals ActiveX. Wel biedt de browser ondersteuning om te tekenen op webpagina’s, Cortana-integratie en extensies. De RTM-versie van Windows 10 wordt vrijgegeven op 29 juli 2015.

Functies

Dus kortom ik ben helemaal okee met de status quo Ik heb een Windows PC om mee te gamen maar die gebruik ik verder weinig, het is met name een veredelde game console. Ik zou die wel liever ‘vrij’ zien maar aangezien de industrie nogal hevig aan DRM vastklempt denk ik niet dat dat ooit zal gebeuren . Vervolgens heeft Linus het veel erger gemaakt door als een echte power user te gaan googelen en oplossingen van internet volgen, alle waarschuwingen negerend. En ik neem het hem niet kwalijk, maar daarom adviseer ik power users dus om er van uit gaan dat ze niet alle problemen in een keer kunnen oplossen. Je hebt ook veel gebruikers die mooie verhalen horen over Linux en denken ik stap over.

In mijn Windows tijd moest ik vaak genoeg het registry in om dingen op te ruimen die installers of programma’s kapot hadden gemaakt. Een Windows installatie raakt automatische vervuild bij langer gebruik door de designfout genaamd “registry”. Ik merk zelf voornamelijk dat veel die hard Linux fans, te elite zijn. Waarom zou je voor bepaalde dingen een optie maken in de GUI? Waardoor het gewoon te eng is voor veel gebruikers om over te stappen.

Leave a Reply